BRUTARIE MEXICANĂ CU CARNE, ciuperci și legume

Bucătăria mexicană este la fel de diversă și colorată ca natura locală. Așa că dacă meniul tău nu are „piper” și culorile strălucitoare, nu ezitați să gătiți caserolă mexicană! Un amestec picant de carne tocată, legume, condimente și brânză va deveni cu siguranță un favorit al familiei.

Pentru a face caserola hrănitoare și sănătoasă în același timp, alegeți carnea de curcan sau carnea de vită. Aroma parfumată a preparatului va da boia dulce, ardei cayenne și tacos mexicani. Iar amestecul nostru de legume congelate „Mexican” va adăuga sucul, culoare apetisantă și gust bogat.
PREGĂTIREA
Etapa № 1

Tăiați ceapa în bucăți mici și prăjiți în ulei vegetal până devine transparentă. Adăugați carnea tocată și prăjiți încă 5-7 minute.

Etapa № 2

Prăjiți ciupercile feliate cu usturoi într-o tigaie separată până când sunt fierte.

Etapa № 3

Combinați ciupercile cu carnea tocată. Adăugați amestecul de legume mexican și condimentele. Se amestecă cu pasta de roșii, smântână și ketchup. Dacă este necesar, adăugați 50 ml apă. Se fierbe sub capacul închis încă 6-8 minute.

Etapa № 4

Ungeți o tavă de copt cu ulei vegetal, întindeți un amestec de ciuperci, legume și carne și stropiți generos cu brânză rasă.

Etapa № 5

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Gatiti 20 de minute.
Poti adauga noi note de gust picante in caserola cu ajutorul ciupercilor prajite, branza de vaci si sos salsa. Rețeta clasică este adesea completată cu cartofi prăjiți de casă. Iar dacă înlocuiți carnea tocată cu fasole neagră fiartă, preparatul este potrivit pentru vegetarieni.